Aparat anti insecte cu lampa UV - IK105-4W (acopera aprox. 40 mp)

63,44 RON cu TVA

 Aparat anti insecte cu lampa UV - IK105-4W (acopera aprox. 40 mp)

Utilizare:

Aparatul IK105-4W  dispune de neonane car emit lumina ultraviloeta care ajuta la captearea tantarilor, moliilor, mustelor etc. Dispozitivul atrage insectele ca un magnet si sunt electrocutate de grilajul metalic.  Acest grilaj electric nu poate fi atins de catre om sau animalele de comanie deoarece se afla in interiorul unei carcase metalice de protectie ce nu se afla sub tensiune.

Instalare:

Recomandam instalarea ditrugatorului cu lampa UV in mijlocul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.
Pozitionati aparatul la o inaltime de 1.5 - 2 metri, fiindca la aceasta inaltime zboara insectele.

Aplicabilitate:

Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor.
Design-ul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil. 

Specificatii tehnice:

Suprafata acoperita: max. 40mp
Lampa: 1x4Watt UV Lamp
Alimentare: 220 -240 V ~/50Hz
Greutate: 0.40 Kg
Dimensiuni: 125 x 245 mm

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Model: IK105-4W
Cod produs: 500050

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 RON

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

ATENTIE! Fraze de risc:

 - Nu lasati aparatul la indemana copiilor, persoanelor cu handicap sau animalelor de companie;
 - Folositi o priza cu impamantare ce indica 220-240V / 50Hz
 - Nu introduceti niciodata obiecte in aparat prin grilajul de siguranta. Risc de soc electric, scurtcircuit sau incendiu!
 - Desi poate fi utilizat si in exterior (in gradina, pe terase, etc.) este interzis contactul aparatului cu apa. Risc de scurtcircuit.
 - Nu folositi apa si/sau detergenti puternici pentru curatarea aparatului.
 - Curatarea aparatului se face numai cu stecherul de alimentare scos din priza.
 - Folositi numai neoane originale, altfel riscati deteriorarea produsului.
 - Nu este recomandata utilizarea aparatului in spatii precum hambare, suri sau locuri usor inflamabile.
 - Nu este recomandata folosirea aparatului in zone umede, precum saune, langa piscine, etc. Umiditatea poate deteriora aparatul.
 - Nu folositi aparatul in spatii in care se gasesc materiale explozibile, gaze sau substante inflamabile. La contactul insectelor cu grilajul electric se produce scanteie!
 - Nu faceti modificari aparatului, altfel riscati pierderea garantiei. Daca produsul are un defect, adresati-va furnizorului sau unui electrician autorizat pentru remedierea defectului in cauza.