Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1

89,99 RON cu TVA

 Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1

Descriere:

Dispozitivul anti rozatoare Biometrixx M1  alunga si tine la distanta tozatoarele in compartimentul motor si in interiorul autovehiculului. Dispozitivul genereaza un sunte de frecventa foarte puternica, imperceptibil de catre urechea uma da rfoarte deranajnd pentru jderi.  Frecventa generata de acest aparat este de 23 KHz si o putere acustica de 85dB.

Instalare:

Desi montarea aparatului este foarte simpla, recomandam instalarea acestuia intr-un service autorizat, pentru a evita deteriorari ale aparatului sau ale autovehiculului pe care se doreste a fi instalat.

Alimentarea  se face direct la bornele auto, respectand polaritatea. Prinderea aparatului se poate face cu doua suruburi (incluse in pachet) intr-un plastic mai dur, avand in vedere ca boxa sa nu fie acoperita, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte solide. Odata montat, un led de culoare rosie aflat in partea frontala a dispozitivul va indica buna functionare a acestuia. Se recomanda montarea aparatului astfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimetul motor.

Atentie!  Daca rozatoarele au intrat deja in masina dvs. acestea si-au marcat teritoriul si se recomanda spalarea motorului. De asemenea se recomanda sa fie curatat si locul in care a stat parcat autoturismul pentru a indeparta mirosurile.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 12V (baterie auto)

Consum: < 4 mA

Frecventa: 23 kHz

Presiune sonora: aprox. 85 dB

Unghi emitere: aprox. 140°

Interval de temperaturi: - 40° la + 80° C

 

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Germania

Model: Biometrixx M1
Cod produs: 500054

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005