Mini aspirator de insecte

45,17 RON cu TVA

 Mini aspirator de insecte

Descriere:

 Prin folosirea mini aspiratorului gasim o metoda igienica de a scapa de insecte fata a fi nevoiti sa intrati in contact cu ele. Aspiratorul are dou parti componente. Pentru a porni dispizitvul aveti nevoie de o baterie de 9V.

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Spania

Model: SC30M

Cod produs: 100021

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).Telefon magazin: 0725.311.005

 

Mustele

Mustele sunt insecte ale ordinului Diptera care poseda doar o pereche de aripi pe toraxul median, respectiv o pereche de elitre. Musca de casa este o adevarata musca si una dintre cele mai raspândite insecte. Prezenta unei singure perechi de aripi este esentiala pentru distingerea mustelor adevarate de cele "false" sau de cele cu care sunt adesea confundate.
Unele dintre mustele adevarate, în special cele din supra-familia Hippoboscoidea au doar o pereche de aripi, neavând elitre.
Ordinul Diptera este un ordin larg, cuprinzând un numar estimat de peste 240.000 de specii de diferite varietati de insecte, desi doar aproximativ jumatate dintre acestea au fost studiate si descrise (circa 120.000 de specii) conform estimarii autorilor B. M. Wiegmann & D. K. Yeates  Ordinul Diptera este unul dintre ordinele cele mai importante de insecte atat in termeni ecologici cat si medical, respectiv ecologic.
Dintre acestea fac parte, mustele rapitoare Asilidae, þandarii (Culicidae), sunt extrem de importante datorita rolului lor în transmiterea unor maladii asa cum sunt malaria si febra galbena.
Mustele, asemenea oamenilor, comunica prin mijloace tactile, olfactive, sonore si vizuale. Ele transmit mesaje frecandu-si antenele una de cealalta. Ele comunica, de asemenea, producand o substanta chimica mirositoare numita feromon.

Acest miros transmite informatii celorlalti membri ai coloniei, asemanator cu felul in care oamenii primesc informatii despre hrana prin simtul mirosului.

S-ar putea sa mai existe si alte cai prin care comunica insectele, pe care insa trebuie sa le descoperim.

Mustele au corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale ,care le permit sa fie in mod constant de alerta  pentru orice fel de primejdie.

Ultrasunetele provoaca o circulatie a aerului la frecvente inalte, ele perceptandu-le ca pericol indepartandu-le de zona respectiva.