A319 DUAL Pest Repeller

64,83 RON cu TVA

A319 DUAL Pest Repeller

Cum functioneaza:


Dispozitivul A319 DUAL Pest Repeller este echipat cu doua boxe, care odata ce este activat va incepe sa emita ultrasunete.
Aceste ultrasunete sunt percepute doar de animale, urechea umana nefiind afectata in vre-un fel.
Animalele au simturi foarte bine dezvoltate, iar acest dispozitiv se bazeaza pe aceasta sensibilitate marita la diferite vietuitoare precum sunetul.
Aparatul A319 DUAL Pest Repeller este facut in asa fel incat sa afecteze doar sistemul nervos al soarecilor si sobolanilor si al rozatoarelor in special,
al gandacilor , furnicilor, paianjenilor si a altor insecte. Animalele de companie nu vor fi afectate de acest dispozitiv.


Instalare:


Aparatul este alimentat la curent de 220v. Nu este necesara o instalare speicala, sau setari inutile.
Imediat ce a fost introdus la curent, acesta va incepe sa functioneze. Din moment ce se va aprinde un LED de culoare rosie prezent in partea din fata a dispozitivului,
acest fapt inseamna ca aparatul functioneaza in parametri normali.
In partea din spate a dispozitivului se afla doua butoane: un buton de TEST pentru a simula dodul in care daunatori percep aceste unde, si un alt buton de ajustare a frecventei.
 
Efectul preconizat:


 Odata alimentat, acesta va incepe sa emita aceste ultrasunete. Totusi, daca doriti efect maxim si anume disparitia totala a daunatorilor , mentineti dispozitivul timp de pana la 20 de  zile.
Puii, ouale sau larvele pe care daunatorii nu vor fi afectate de acest dispozitiv decat dupa cateva saptamani datprita sistemului nervos inca nedezvoltat complet.
Recomandam pentru efecte maxime lasarea aparatului in priza pe toata durata anului.

 
Aplicabilitate:


Design-ul acestui dizpozitiv este unul de ultima generatie, este ideal pentru orice fel de incapere. Fie ca este folosit la scoala, la gradinita, la birou,
in magazin acesta nu va atrage atentia publicului.
Folosind acest aparat va veti putea  bucura de un spatiu curat lipsit de daunatori care ne pot afecta viata cotidiana de zi cu zi.
A319 DUAL Pest Repeller nu afecteaza animalele de companie.In schimb poate afecta negativ hamsterii si porcusorul de guineea.


Avantaje:

Dimensiuni compacte

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele

Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani si gandaci.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Consum de energie: 2W

Frecvente: 24.000 - 45.000 Hz

Putere sonora: 2 x 130 dB

Suprafata acoperita: pana la 200 mp

Dimensiuni: 14 x 8.2 x 6.8 cm

 

Alte informatii:


Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: A319 DUAL

Cod produs: 000012

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005
 

ATENTIE:

Poate dura o perioada pana cand zona dvs. va fi curata si fara daunatori. Aparatele vor emite ultrasunete imediat ce au fost introduse in priza.
Daunatorii pot parasi zona definitiv in maxim 15-20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii lor.

Deasemenea, puii, ouale sau larvele pe care le pot lasa in urma nu vor fi afectate de aparat, pana cand acestia nu isi vor dezvolta sistemul nervos.
Prin urmare, pt. o protectie maxima, lasati aparatul in priza pe toata durata anului. Consumul de doar 2W este insesizabil. In schimb, veti avea un camin fara soareci, sobolani, lilieci, gandaci si alti daunatori.

Aparatul acopera 200mp, si este destinat uzului interior. Suprafata acoperita poate fi afectata de obiectele din camera.
Ultrasunetele nu pot trece prin mobilier masiv, usi, pereti. Pentru o mai buna eficienta, recomandam folosirea de mai multe aparate simultan.