Aparat anti-cartita Solar Diamond, verde (acopera 700 mp)

116,57 RON cu TVA

Aparat anti-cartita Solar Diamond, verde (acopera 700 mp)

Descriere:


Dispozitivul anti cartita Sola Diamon verde, odata pornit incepe sa emita vibratii cu frecventa de 400+/-50Hz timp de 2 secunde la un interval de 25 de secunde alungand astfel nu numai soarecii de camp ci si cartitele. Aceste virbratii sunt insurportabile pentru rozatoare , insa pentru celelalte animale domestice din gospodarie  nu sunt afectate de frecvente.
Suprafata acoperita de un singur dispozitiv este de 700mp. Este ideal pentru gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare.
Dispozitivul este de culoare albastra si are aproximativ 40 cm lungime cu o lungime medie de viata de 5 ani.


Instalare si functionare:

Aparatul se ingroapa in pamant 3/4. In cazul unui teren mai tasat, se face o gaura - pilot, iar dupa introducerea aparatului se taseaza pamantul in jurul acestuia.

In lipsa totala a luminii, aparatul functioneaza 7 zile.

 

Date tehnice:

Alimentare: modul solar, asistat de 1 acumulator (AA) tip Ni-MH, 1,2 V, 850 mA.

Aria de actiune: 700 mp, in functie de consistenta solului

Frecventa de lucru : 400+/-50 Hz

Carcasa : rezistenta la apa si intemperii.

Aparatul are o durata medie de viata de 5 ani.
 
Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Germania

Model: Solar Diamond
Cod produs: 500006

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

Observatii:

Cartita este un mamifer de culoare gri sau negru, care nu trebuie confundat cu un sobolan sau soarece deoarece cartita este un insectivor.
Aceste mamifere s-au dezvoltat in evolutia lor pentru viata subterana. Corpul lor este mai mult tipic de animal acvatic, ochii lor sunt minusculi si adeseori acoperiti cu un invelis de piele, de aceea ei nu au simtul vazului. Principalul lor simt de incredere este cel tactil. Picioarele, scurte si puternice, sunt prevazute cu unghii mari pentru saparea galeriilor, care pot ajunge pana la 150 m lungime. Coatele sunt deplasate dorsal si rotit, astfel incat palmele anterioare sunt orientate spre partea din spate, sporind actiunea de sapat. Pielea sa fina si sensibila faciliteaza deplasarea prin galerii, atat inainte cat si inapoi. In general femelele sunt mult mai mari decat masculii. Sunt animale solitare.