Aparat anti-jder Shock

157,93 RON cu TVA

Aparat anti-jder Shock

Descriere:
Dispozitivul este ideal in protectia masinii dumneavoastra impotriva asoarecilor si a sobolanilor.  Acest dispozitiv odata ce este pornit va emite niste ultrasunete de inalta frecventa ce au ca rol tinerea la distanta a rozatoarelor. De asemena aparatul mai dispune si de 6 place aflate sub tenisiune electrica de aproximativ 300-700V DC ce elctrocuteaza rozatoarele in mod instantaneu.

Instalare:

Alimentarea se face direct la bateria masinii, respectand polaritatea bornelor “+” si “-“.  Pe partea frontala se va aprinde un LED, indicand buna functionarea a acestuia. Prinderea acestui dispozitiv se poate face cu 4 suruburi (incluse in pachet) intr-un plastic mai dur, avand in vedere ca aparatul sa nu fie acoperit, pentru a nu obstructiona sunetele de mare frecventa. Se recomanda montarea aparatului astfel incat propagarea acestora sa fie uniform distribuita, iar placile sub tensiune sa fie amplasate in locuri expuse in intreg compartimentul motor.

Daca rozatoarele au patruns in compartimentul motor, se recomanda spalarea acestuia inainte de montarea dispozitivului anti rozatoare.

Atentie: Montajul se va realiza de catre personal calificat si autorizat!

 

 
Specificatii tehnice:
 
Frecventa de lucru: 12 kHz
 
Nivel de zgomot: max. 85 dB
 
Alimentare: 12V DC
 
Consum mediu: 20 mA
 
Tensiune inalta: 300-700 V DC
 
 

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Germania

Model: Anti-jder Shock
Cod produs: 500039

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005