Aparat care alunga cartitele 20T (acopera 1 000 mp)

106,00 RON cu TVA

Aparat care alunga cartitele 20T (acopera 1 000 mp)

Descriere:

Cartitele au vedere slaba insa auzul este foarte bine dezvoltat, percepand foarte bine vibratiile. Dispozitivul odata pornit incepe sa emita vibratii la interval de 15 secunde propagandu-se prin pamant. Aria acoperita de acest dispozitiv este de aproximativ 1000 mp. Dizpozitivul este complet inofesniv pentru om si animalele domestice.

Instalare:

Desurubati capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic si scoateti unitatea interioara. Acest dispozitiv anti cartita functioneaza cu 4 baterii de 1.5 V de tip R20, durata de viata a acestora  fiind de 4-6 luni. In 15 secunde se va auzi un sunet, iar aparatul va vibra, ceea ce indica buna functionarea a acestuia. Dupa montarea bateriilor, introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul in unitate in sestul acelor de ceasornic.

Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur, apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul in jurul acestuia.

 

Avantaje:

Constructia este robusta, carcasa aparatului este facuta dintr-un plastic foarte dur, solid. Prezinta de asemenea un sistem de inchidere etans, prevazut cu o garnitura, pentru a evita accesul apei in interiorul aparatului, ce ar putea duce la distrugerea acestuia.

Metoda ecologica de a scapa de daunatori. Fara chin, fara dureri inutile pentru animale, fara substante toxice sau fum. Pur si simplu ii alunga din aria acoperita de aparat, fara a afecta insa animalele dvs de companie sau animalele domestice din ograda.

Se instaleaza cu usurinta, doar prin infigerea aparatului in pamant.

ATENTIE: Daca pamantul este foarte compact si aparatul nu poate fi introdus manual, este interzisa lovirea acestuia cu ciocanul. Puteti ditruge aparatul, in acest caz garantia devenind nula. Sapati o gaura de ghidaj cu un alt instrument, dupa care introduceti aparatul si tasati pamantul in jurul acestuia.


Specificatii tenice:

Alimentare: baterii R20 - 6V (4 x 1,5V )

Dimensiuni: 41,5 cm(L) x 8 cm(Ø)

Frecventa emisa: 300 Hz

Aria de actiune:1000 mp

Aparatul are o durata medie de viata de 5 ani.
 
Alte informatii:

Garantie persoane juridice 12 luni

Garantie persoane fizice 24 luni

Producator: Radarcan

Produs: in Spania

Model: 20T

Cod produs: 100012

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

Observatii:
Cartita este un mamifer de culoare gri sau negru, care nu trebuie confundat cu un sobolan sau soarece deoarece cartita este un insectivor.
Aceste mamifere s-au dezvoltat in evolutia lor pentru viata subterana. Corpul lor este mai mult tipic de animal acvatic, ochii lor sunt minusculi si adeseori acoperiti cu un invelis de piele, de aceea ei nu au simtul vazului. Principalul lor simt de incredere este cel tactil. Picioarele, scurte si puternice, sunt prevazute cu unghii mari pentru saparea galeriilor, care pot ajunge pana la 150 m lungime. Coatele sunt deplasate dorsal si rotit, astfel incat palmele anterioare sunt orientate spre partea din spate, sporind actiunea de sapat. Pielea sa fina si sensibila faciliteaza deplasarea prin galerii, atat inainte cat si inapoi. In general femelele sunt mult mai mari decat masculii. Sunt animale solitare.

Perioada de gestatie a cartitei dureaza 30 de zile si naste  intre 3 si 6 pui. Pentru a construi un cuib adultii ies doar ocazional pentru a cauta iarba si  frunze pentru adapost.
Aceste mamifere din pacate sunt foarte daunatoare  omului, pentru ca ele isi  construiesc galeriile subterane pe langa casa omului, mai exact gradini, culturi etc. Cartitele strica aspectul gradinilor, afecteaza radacinile plantelor tinere, chiar si sistemul de irigare al acestora.

Cartitele au cel mai  dezvoltat simt si anume cel tactil, acesta permitandu-le sa perceapa orice forma de pericol. Aparatul anti-cartita provoaca vibratii in pamant, cartita perceptandu-le ca miscari seismice, astfel va stii ca terenul nu este unul sigur pentru supravietuire indepartandu-se spre oricare alt loc unde nu va mai percepe aceste vibratii.