Aparat portabil cu ultrasunete impotriva tantarilor - Radarcan SC1 - 2m

38,70 RON cu TVA

Aparat portabil cu ultrasunete impotriva tantarilor - Radarcan SC1 - 2m

Cum functioneaza:

Odata ce este pornit, dispozitivul incepe sa emite unde de ultrasuntete nedetectabile de urechea umana. Aceste unde sunt foarte deranjande pentru tantari afectandu-le sistemul nervos, astfel vor fi nevoiti sa paraseasca zona acoperita, raza fiind de aproximativ de 2 metri.

Instalare:

Aparatul impotriva tantarilor functioneaza cu o singura baterie AA. SC1 este inlocuitorul aparatului SC7, si se remarca printr-un design mai simplu si mai compact, o greutate mult mai mica, precum si o autonomie de 6 luni cu o singura baterie. Practic, veti folosi aparatul toata vara, cu un singur acumulator. Veti renunta asadar la alte metode de protectie personala impotriva muscaturilor tantarilor, precum spray-urile clasice, ce se epuizeaza rapid.

Aparatul impotriva tantarilor nu prezinta niciun buton, evitand astfel setari complicate si inutile. Practic, imediat ce ati introdus bateria AA in aparat, acesta va incepe sa emita imediat, protejandu-va non stop de muscaturile tantarilor.

Design-ul aparatului este unul foarte compact, cu linii simple. Prezinta un clips pentru agatarea facila de haine.

 

Avantaje:

Simplu de utilizat si modern. Atata timp cat aveti aparatul asupra dvs. veti fi protejat de muscaturile tantarilor.

Costuri reduse. Renuntati la aparate cu rezerve, sau spray-uri pentru corp ce va pot pata hainele, sau pot avea un miros intepator. Radarcan SC1 nu produce fum, nu foloseste substante chimice, nu va afecteaza pe dvs. sau animalele de companie.

Este sigur pentru copii, intrucat nu foloseste elemente nocive, tensiuni mari sau alte posibile pericole.

Este ideal pentru pasionatii de drumetii, pescari, cei ce obisnuiesc sa mearga in camping, ciclisti, joggeri, postasi sau orice alta activitate care presupune iesitul in natura.

 

Specificatii:

Alimentare: 1 x 1.5V AA

Dimensiuni: 8.4 x 2.4 x 2.1 cm

Suprafata acoperita: 2 m

Autonomie: pana la 6 luni cu un singur acumulator

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Radarcan

Tara de origine: Spania

Model: SC1

Cod produs: 100016

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complex comercial SIR, stand P35, blvd. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005