Auto Pest Reject

65,79 RON cu TVA

Auto Pest Reject

Cum functioneaza:

Dispozitivul odat apornit va incepe sa emita unde de ultrasunete cu frecventa variabila, ce ale ca scop acoperirea de o gama  cat mai variata de daunatori. Aceste unde de ultrasunete nu afecteaza animalele de companie.  

Instalare:

Desi montarea aparatului este foarte simpla, recomandam instalarea acestuia intr-un service autorizat, pentru a evita deteriorari ale aparatului sau ale autovehiculului pe care se doreste a fi instalat.

Alimentarea se face direct la bornele auto, respectand polaritatea. Prinderea aparatului se poate face cu un surub intr-un plastic mai dur, avand in vedere ca boxa sa nu fie acoperita, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte solide. Odata montat, un led de culoare verde ramane aprins indicand buna functionare a acestuia. Se recomanda montarea aparatului asfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimentul motor.

 

Aplicabilitate:

Aparatul este destinat protectiei autovehiculelor ce se alimenteaza la acumulatori de 12V: masini, motociclete, tractoare, camioane. Se poate instala si in alte zone in care nu exista energie electrica, precum hambare, pivnite, poduri sau diverse anexe ale gospodariei.

Constructia aparatului este una robusta, destinata folosirii in mediul exterior. Totusi, nu recomandam instalarea aparatului in zone umede sau unde sa permiteti patrunderea apei in aparat. De asemenea, feriti aparatul de praf, noroi sau lovituri, pentru a nu-l deteriora.

 

Specificatii:

Frecventa: 16-22 kHZ (continuu variabila)

Consum curent: 20-30 mA

Presiune sonora: 100 dB

Alimentare: 12V/DC

Alte specificatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: Auto Pest Reject

Cod produs: 000023

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

Stiati ca:

Sobolanii se pot înmulti foarte repede. O femela da nastere în medie la 10 pui de 5 ori în timpul vietii. Conditii foarte bune permit înss femelelor sa dea nastere la pana 100 de pui în timpul vietii. Perioada de gestatie de numai 21 de zile, respectiv atingerea maturitatii in doar 3 luni, sunt factori de permit sobolanii sa aiba pui foarte repede si  deci sa se raspandeasca rapid în orice spatiu nou invadat; de asemenea pot sa refaca foarte repede populatiile decimate. Un sobolan traieste în medie 18 luni, timp în care consuma aproximativ 22 kg de cereale. Combinat cu rata de înmultire foarte rapida, o pereche de sobolani impreuna cu toti descendentii lor pot consuma intr-un an peste 15 tone de cereale. Din fericire pradatorii naturali si alte cauze de deces reduc rata de înmultire a sobolanilor. Totusi, se estimeaza ca 10% din productia agricola este consumata de rozatoare, ceea ce produce însemnate pagube economice. Totodata cerealele sunt infestate cu agenti patogeni si cu materii organice (fecale, par, cadavre de sobolan, etc).