Dezinfectant concentrat pentru suprafete, fungicid, bactericid, virucid, Bionet A15 (1L)

39,94 RON cu TVA

Dezinfectant concentrat pentru suprafete, fungicid, bactericid, virucid, Bionet A15 (1L)

 
Denumire produs: Bionet A 15

Compozitie: tensioactivi cationici, parfum, alcool, apa;
Informatii ecologice: grad de biodegradabilitate mai mare de 90%; ambalajele sunt reciclabile; valabilitate 2 ani, in conditii corespunzatoare;
Aspect: lichid limpede, incolor, aromatizat;
Densitate (20 grade Celsius): 0,9 - 1,0 g/ml pH: 8 +/- 1;
Indice de refractie (20 grade Celsius): 1,36 +/- 0,01;
Solubil in apa si solventi organici polari;
Aviz Ministerul Sanatatii;

Indicatii de utilizare:

Produsul Bionet A15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se dezinfecteaza perdele, lenjeria, paturile, vesela contaminata din spitale sau alte colectivitati. Cu solutiile obtinute prin diluarea dezinfectantului Bionet A 15 cu apa se dezinfecteaza suprafetele sau aerul din incaperile contaminate prin pulverizare sau aerosolizare.

Spectru de activitate:

Dezinfectant  puternic cu spectru larg de actiune: virulicid, bactericid (germeni gram pozitivi si negativi), fungicid si algicid. Eficient fata de virusul Herpes Simplex 1 (virus ARN), virusul ECHO 30 (entero - virus ARN), virusul HIV, virusul hepatitei B, Mycrobacterium tuberculosis, Candida albi - cans etc.

Dozare preconizata: solutia 0.5% de Bionet A 15 in apa (50 ml Bionet A 15 in 10 l de apa), are efect virulicid, bactericid, fungicid si algicid dupa 15 minute de contact;  solutia 0,25 % de Bionet A 15 in apa (25 ml Bionet A15 in 10 l de apa) are efect bactericid, fungicid si algicid dupa 15 minute de contact.