Dezinfectant Ventisept 1L( concentrat)

38,70 RON cu TVA

Dezinfectant Ventisept 1L( concentrat)

Descriere:
Este un dezinfectst special crea pentru curatarea manuala a instrumentelor medicale. Acesta se folosete in mod special in a dezinfecta echimpamentele de laborator, echipamente temrosensibile. Nu contine iod, clod, aldehide sau fenoli.
Caracteristici:

Aspect: solutie verde transparenta

pH: 9,1 - 9,8

Compozitie:

Diacetat de cocopropilendiamin guanidina, Propionat de dideciloxetilmetil amoniu, inhibitor de coroziune solutie continand surfactanti biodegradabili in conformitate cu normele pentru detergenti.

Utilizare:

Dupa utilizarea se introduc instrumentele in solutia diluata. Se are in vedere ca toate partile instrumentului sa fie scufundate in solutie in mod corespunzator. Dupa durata de actiune recomandata de producator, instrumentele se clatesc bine. Pentru o clatire optima se recomanda o ultima clatire cu apa demineralizata.

Dupa preparare solutia este activa timp de 10zile din momentul in care s-a facut prima dezinfectie atata timp cat solutie este curata si este pastrata intr-un vas acoperit,
 
Alte informatii:

Mod de ambalare: Pet

Model:  Ventisept

Cod produs: 230002

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005