Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval

25,15 RON cu TVA

Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval

CARACTERISTICI:

Gelul Foval insecticid este foarte usor de utilizat pentru a tine controlul daunatorilor in locuinte precum cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, in general, industria alimentara. Este ideal pentru distrugerea eficienta a gandacilor si altor insecte .

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

Inspectati cu atentie inainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare si identificati locurile in care sunt prezenti daunatorii.

Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti mai precis in locuri greu accesibile cum ar fi: in interiorul aparatelor de uz casnic si a aparatelor electronice( frigindere, aragaze, masini de spalat rufe, calculatoare, CD playere, instalatii electrice), in locuri calde si umede( bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor etc.) precum si in locuri intunecate, unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

DOZE:

 Impotriva daunatorilor din speciile:

-Blattella germanica si Supella longipalpa, se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, maxim 0,04gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4mm) 1-4picaturi.

-Blatta orientalis si Periplaneta americana, se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4mm) 2-6 picaturi.

Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deorarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadravele celor morti creand astfel un efect de "cascada" care exinde activitatea produsului FOVAL GEL Gandaci. In conditiile normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni.

Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.


AVERTISMENTE:

Nu contaminati alimentele, bautirile precum si alte recipiente in timpul utilizarii.

Nu tratati suprafetele absorbante cum ar fi covoare sau alte materiale textile astfel incat produsul ar putea fi absorbit.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

A se folosi doar pentru combaterea daunatorilor.

Dupa utilizare, spalati-va mainile.

A se feri de alimente, bauturi si furaje.

 

Alte informatii:

Mod de ambalare: Seringa

Gramaj: 5 g

Model: Foval Gel Gandaci

Cod produs: 200002

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005