Gel siliconic anti pasari (300 ml) - REP 08

85,18 RON cu TVA

Gel siliconic anti pasari (300 ml) - REP 08

Descriere:

Gelul siliconic anti pasari este ideal de folosit pentru alungarea pasarilor din zonele nedorite. Este recomandat a se folosi pentru   jgheaburi, balustrade si suprafete liniare. Efectul gelului durezaza pana la 18 luni si se aplica pe aproximativ 6 metri liniari. Este potrivit pentru porumbei, gugustuci si turturele.

Cum functioneaza:

Gelul anti pasari este un gel vascos (nu este un lipici) care se aplica pe orice suprafata exterioara sau interioara. Pasarile cand se aseaza peste gel, sunt deranjate de vascozitatea acestuia, si prefera sa paraseasca locul tratat si sa se aseze in alta parte.

Unde se foloseste:

Gelul anti pasari este un produs incolor, inodor care poate fi utilizat pe orice suprafata (exp.: jgheaburi, balustrade, balcoane, acoperisuri, statui, etc.). Nu afecteaza suprafata tratata.

Cum se foloseste:

Gelul impotriva pasarilor se aplica cu un pistol normal de silicon (neinclus). Tubul este suficient pentru o suprafata de 6 metri liniari. Se recomanda sa se aplice in una sau mai multe benzi, in functie de latimea suprafetei de tratat. Produsul este eficient si la temperaturi ridicate (de la -10°C pana la +90°C) si dureaza de la 12 pana la 18 luni, in functie de locul unde este aplicat. O infazie masiva de pasari poate diminua eficienta produsului. In acest caz, repetati aplicarea gelului. Pentru a indeparta produsul, se poate folosi, in functie de suprafata tratata, fie apa calda cu detergent, fie un solvent sintetic.

Atentionari:

Tineti la distanta produsul de copii si animele domestice. Nu folositi produsul decat pentru scopul pentru care a fost proiectat. Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea necorespunzatoare a produsului. Nu folositi produsul pentru pasarile mici. Nu contamineaza apa sau alimentele. Nu este o jucarie. Nu aduceti in contact cu ochii si mucoasele nazale. In cazul contactului cu pielea sau cu imbracamintea, clatiti imediat cu apa. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa si adresati-va medicului, aratandu-i eticheta produsului.

Alte informatii :

Produs: in Italia

Dozaj : 300 ml

Model: REP -08

Cod produs: 920006

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005