Generator ultrasunete anti-jder si anti-rozatoare de masina

65,79 RON cu TVA

Generator ultrasunete anti-jder si anti-rozatoare de masina

Descriere:

Din moment ce este conectat la bateria autoturismului Aparatul  "Marderfrei Profi"  va incepe sa emite ultrasunete foarte puternice la o frecventa de 23 KHz ;a un interval de 3 secunde cu tip de emitere de o secunda. Acestea au ca scop tinerea la distanta a rozatoarelor prin agasarea sistemului nervos al acestora. Aceste unde de ultrasunete nu afecteaza animalele de companie precum caini si pisci., de asemena nu este perceput nici de urechea umana.

Montaj:

Alimentarea se face direct la bornele auto, respectand polaritate (culoarea rosie la "+" iar culoarea neagra la "-" ). Prinderea aparatului se face cu doua suruburi intr-un plastic mai dur. Aveti in vedere ca boxa sa nu fie acoperita, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte, iar obstructionarea acesteia reduce eficienta dispozitivului.

Se recomanda montarea aparatului astfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimentul motor.

Atentie!

Daca compartimentul motor a fost vizitat de rozatoare, se recomanda curatarea motorului si a locului pe care a stat masina, deoarece acestea isi marcheaza teritoriul.

 

Specificatii tehnice:

Tensiune de functionare: 12 V DC

Frecventa: 23 kHz +/- 10%

Consum: < 0.1 W

Siguranta: 0.5 A

Presiune sunet: 85 dB

Cablu de alimentare: 30 cm

Unghi de actiune: 140°

 

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Germania

Model: Marder-frei 78430
Cod produs: 500021

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005