Granule anti cartite, soareci de camp si arici - REP 96

42,59 RON cu TVA

Granule anti cartite, soareci de camp si arici - REP 96

Descriere:


 Granulele anti cartie au un parfum neplacut pentru cartite. Acestea sunt inofensive pentru oameni si animale, nu sunt daunatoare pentru culturile de camp, gradina.

Cum functioneaza:

Aceste granule creeaza o bariera olfactiva in locurile unde sunt aplicate, astfel incat va tine la distanta cartitele, soarecii de camp si aricii, protejand astfel gradina si locuinta dumneavoastra. Esentele naturale cu care sunt impregnate granulele (printre care si esenta de usturoi), sunt foarte deranjante pentru cartite si arici, care, intrand in contact cu aceste granule, vor parasi gradinile si culturile dumneavoastra. Cu 1000 ml se trateaza o suprafata de 50 metri patrati. Produsul contine si un pahar de masurare.

 

Unde se foloseste:

In orice gaura sau galerie sapata de cartite, in gradinile dumneavoastra.

 

Doze:

Presarati in interiorul gaurii sau galeriei 2 masuri de produs. Repetati tratamentul o data/ de doua ori pe saptamana pana cand cartitele parasesc zona tratata.

Irigatiile si ploaia pot reduce eficacitatea si durata tratamentului. In acest caz, repetati tratamentul ori de cate ori este necesar.

 

Alte informatii :

Produs: in Italia

Dozaj : 1000 ml

Model: REP 96

Cod produs: 920017

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005