INSEKTUM GEL FORTE - Gel anti gandaci

49,99 RON cu TVA

INSEKTUM GEL FORTE - Gel anti gandaci

Descirere si mod de folosire:


Insektum Gel Forte  este un produs sub forma de gel care ajuta impotoriva gandacilor de diferite tipuri. Metoda de aplicare se face la distante de 2 pana la 3 metri sub  forma de mici bibite de 0.1-0.2 grame. Ideal de folosit in locuri precum tevile de scurgere baie, bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electrocasnice aragaz, frigider etc.

Insektum Gel Forte este un insecticid conditionat sub forma de gel de culoare alb-galbui care lupta impotriva gandacilor, formulat ca o alternativa la insecticidele clasice.
Eficacitate:

Produsul este ambalat astfel incat sa fie usor de aplicat, nu prezinta nici un fel de risc pentru oameni sau animale de casa, efectul fiind de durata indelungata 3 - 4 luni de la aplicare.

Continut in substanta activa:

- Tetrametrin 1%
- Imidacloprid 2.5 %

Precautii:

  •  A nu se lasa la indemana copiilor;
  •  Periculos pentru fauna acvatica;
  •  Toxic in caz de inhalare sau ingerare se vor respecta normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor;
  •  A se pastra ambalajul intr-un loc uscat, ferit de umiditate;
  •  Evitati contactul cu pielea si ochii.


Alte informatii:

Formulare: gel
Zona utilizare: interior
Miros: inodor
Model: Insektum Gel Forte
Gramaj: 30 grame
Cod produs: 000062
Producator: PESTMASTER

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 RON
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005