Pestmaster AG250

48,37 RON cu TVA

Pestmaster AG250

 Cum functioneaza:

Dispozitivul emite ultrasunete, care nu sunt percepute de catre om, doar vor fi utlizitate impotriva daunatorilor acoperind o arie de aproximativ 250 de metri patrati.
Odata pornit acesta va incepe sa emita. Din moment ce Led rosu se va aprinde, acest lucru insemnad faptul ca dispozitivul este pornit si functioneaza in parametri optimi.
Recomandam, ca o data la doua luni, frecventa sa fie schimbata prin rotirea potetiometrului pentru a reusi combaterea si indepartarea daunatorilor si pentru lungirea duratei de viata a dispozitivului.
Langa potentiometru aflat in spatele dispozitivului se afla un buton de TEST, care odata activat acesta va avea rolul de a emite undele de ultrasunete
 si de a simula modul in care daunatorii percep aceste unde.

Avantaje:

Dispozitivul nu este nociv, nu foloseste substante toxice, nu produce fum , zgomot, nu este perceput de urechea umana,
Acesta poate fi folosit in aproape orice mediu de lucru precum in birou, la scoli, in spatii publice, bucatarii, magazine alimentare si multe alte locuri.
Aceste unde de ultrasuntete nu vor omori daunatorii ci doar nu se vor mai apropia in raza de actiune a acestui dispozitiv.

 

Specificatii tehnice:


Alimentare: 220V / 50Hz

Suprafata acoperita: aprox. 250 mp

Dimensiuni: 8.3 x 11 x 7.4 cm

Mod de actionare: ultrasunete

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: AG250

Cod produs: 000002

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEIMagazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005