Placi cu lipici si substanta atractanta pentru capturarea gandacilor

18,00 RON cu TVA

Placi cu lipici si substanta atractanta pentru capturarea gandacilor

Mod de utilizare:
Aceste placi adezivate sunt o metoda eficenta in combaterea gandacilor. Aceasta metoda functioneaza pe principiul unui adeziv foarte puternic care se afla pe aceste placi. Astfel odata intrand in contact cu lipiciul, gandacii vor fi retinuti si in timp voro murii din cauza infometarii. O capcana se poate folosii pana la 90 de zile pana la umplerea totala.
Aplicabilitate:

Placile nu emana miros. Deasemenea, nu sunt toxice sau daunatoare pentru om sau animalele de companie. Pot fi folosite in bucatarii sau spatii alimentare, intrucat nu altereaza mancarea.

Pot fi deasemenea folosite in orice camera, atata timp cat se evita udarea acestora sau amplasarea lor direct in lumina soarelui.

 

Avantaje:

Nu mai alergati gandacii prin bucatarie cu tuburi de spray toxic ce poate provoca alergii, intoxicatii sau distrugerea alimentelor. Apoi, dupa ce mor, sa ii adunati de pe sub mobilier, din scurgeri sau din alte locuri greu de ajuns.

Cu aceste placi adezive, scapati de grija gandacilor, intr-un mod simplu si eficient. Capcana va atrage gandacii, care se vor lipi de partea adeziva. Nu va ramane decat sa aruncati placa cu totul la gunoi dupa ce aceasta s-a umplut.

 

Specificatii:

Dimensiuni: 25 x 9 x 5 mm (L x l x H)

Eficienta la temperaturi peste 0° C

Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umplere completa/ medie)

 

Alte informatii:

Mod de ambalare: Cutie

Numar de placi / cutie: 5 buc.

Model: 5Traps

Cod produs: 700001

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005