Produs biodegradabil pentru prevenirea si combaterea ghetii (Penguin STOP ICE 25kg)

117,60 RON cu TVA

Produs biodegradabil pentru prevenirea si combaterea ghetii (Penguin STOP ICE 25kg)

 
 
Denumire produs: STOP ICE PENGUIN
 
Compozitie: clorura de magneziu

Stop-Ice este un produs ecologic care previne si combate inghetul si stratul de nea de pe suprafata carosabilului (drumurilor). Actioneaza ca un agent de prevenire a formarii stratului de gheata pe carosabil, impiedica inghetarea zapezii deja existente pe suprafata drumurilor, usurand astfel indepartarea cantitatilor de zapada de pe carosabil.
Nu are in componeta sare. Cand temperatura atmosferica scade sub -8 grade C, sarea traditionala isi pierde eficienta chiar daca doza este marita, iar cantitatile mari de sare dauneaza mediului inconjurator fiind si un produs  foarte coroziv, ceea ce nu se intampla in cazul utilizarii Stop-Ice, produs ce actioneaza pana la temperaturi de -34grade C.

Aplicarea se va face uscata (in conditii severe de iarna) cu/ fara material antiderapant (nisip); lichida (previne inghetul); umectarea sarii traditionale prin metoda 5Z – cea mai recomandata.
Sub forma lichida (uzual concentratie 22%) se utilizeaza ca agent de umectare a sarii traditionale sau ca agent de prevenire sau combatere a inghetului. Clorura de magneziu solutie se obtine prin dizolvarea fulgilor/granulelor in apa. Se recomanda 20ml produs/mp.
Consum specific: preventie gheata/zapada: 5-9gr./mp; curatare gheata/zapada: 15gr./mp.
Suprafata de utilizare: trepte (gresie, beton, granit, caramida), trotuare (piatra naturala, pavaje din beton), drumuri de acces (mixturi asfaltice, beton ampretant, asfalt), locuri de parcare.
Produsul poate fi aplicat manual pe suprafetele mici, iar pe suprafetele mari se va aplica cu utilaje speciale.

Stop Ice se va depozita astfel: umiditate <60%; temperatura de minim 5 grade; in caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Alte informatii:


Dozaj: 25 kg

Cod produs: 000070

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport: 35 Lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005