Produs pentru deszapezire si dezghetare (Penguin NO FROST 2kg)

18,81 RON cu TVA

Produs pentru deszapezire si dezghetare  (Penguin NO FROST 2kg)

 
 
Denumire produs: NO FROST PENGUIN

Compozitie:
clorura de calciu

NO FROST nu este coroziv si nu afecteaza suprafetele pe care este presarat. Nu albeste carosabilul, din contra il inchide la culoare, conferidu-i un aspect curat. Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea, fiind de 70-80 de ori mai putin coroziv decat aceasta.  Protejeaza mediul ambient si sanatatea oamenilor (procent redus de clorhide), nu deterioreaza incaltamintea si nu pateaza covoarele sau pardoselile din lemn.

Mod de actiune: Topeste si impiedica reformarea poleiului, actionand ca material antiderapant, recomadat in deszapezirea si dezghetarea suprafetelor (trotuare, parcuri, alei, strazi, rampe) acoperite de zapada si/sau gheata. Produsul actioneaza ca o piedica impotriva formarii ghetei/a stratului de zapada deja depus, usurand indepartarea acesteia de pe carosabil. Este foarte eficient la temperaturi scazute (-15grade C...-25grade C).

Mod de aplicare: uscata; lichida. Consum specific: uscat sub 2mm gheata 20gr/mp; peste 2mm gheata 40gr/mp; sub 3cm zapada 20-40gr/mp; peste 3cm zapada 50-100gr/mp. Uzual in concentratie 30%: 30ml/mp.
Suprafata de utilizare: autostrazi, parcuri, trotuare, parcari, rampe, suprafete in panta, scara blocului, curti interioare etc.    
Remanenta produsului este 72 de ore.

Produsul poate fi aplicat manual pe suprafetele mici, iar pe suprafetele mari se va aplica cu utilaje speciale.

No Frost se va depozita astfel: umiditate <60%; temperatura de minim 5 grade; in caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Alte informatii:


Dozaj: 2 kg

Cod produs: 000071

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005