Servicii de dezinfectie

Servicii de dezinfectie

Plan de lucru pentru dezinfectia suprafetelor

In urma  experientei acumulate in  domeniu de societatea noastra, si conform normelor sanitare in vigoare, recomandam ca DEZINFECTIA sa se efectueze urmarind o serie de pasi  importanti in neutralizarea agentilor patogeni.

Etapa I
Neutralizare totala a incaperilor, realizata prin nebulizare (dezinfectia inclusiv a foselor septice) ;

Etapa II
Curatenia  incaperilor (se spala grosier);

Etapa III
Dezinfectia prin nebulizare.

Dupa fiecare dezinfectie (recomandabil a doua zi), se recolteaza probe pentru laborator in vederea stabilirii gradului de infestare si nivelului de actiune a substantei dezinfectante. Pentru suprafetele si spatiile interioare si exterioare  recomandam folosirea produsului in  concentractie de 1%.

Dezinfectie cu dezinfectant de grad inalt
VIRUCID, BACTERICID, FUNGICID, SPORICID cu ACTIUNE IMPOTRIVA MICROBACTERIILOR, inclusiv a bacilului Coch (responsabil de producerea TBC-ului.). Nu polueaza mediul fiind biodegradabil in proportie de 93%, fara reziduuri nocive.

Dezinfectantul este un amestec stabil si echilibrat de compusi peroxidici, surfactant, acizi organici si un sistem anorganic neutru. Se prezinta sub forma unei pulberi fine, cu miros placut, cu densitate de 1.07, vascozitate de 65g/litru de apa; poate fi diluat cu apa avand orice grad de duritate sau orice temperatura, fara a influenta activitatea solutiei.

Concentrat lichid pentru dezinfectia si curatarea simultana a suprafetelor, precum si a pavimentelor din orice material (ciment, mozaic, linoleum,  gresie, lemn lustruit), pereti (faianta sau vopsea de ulei), sali de operatie (utilizare constanta), de nasteri, de pansament, de tratament, de intrerupere a sarcinii, saloane de bolnavi, cabinete de consultatie , grupuri sanitare, geamuri si ferestre, mijloace de transport.