Solutie universala anti insecte taratoare si zburatoare - Pertox 8 (1L)

98,00 RON cu TVA

Solutie universala anti insecte taratoare si zburatoare - Pertox 8 (1L)

INSECTE COMBATUTE: pureci, gandaci de bucatarie, tantari, muste, capuse, acarieni, carii de lemn, viespi, musculite, plosnite, furnici, paianjeni, molii, etc.

Denumire produs: PERTOX 8 - 1L

Pertox 8 este insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare.
Continut in substanta activa: permethrin 8%     piperonil butoxid 5%
Mod de ambalare: PET 1L
Dilutie insecte taratoare: 300 ml insecticid la 10L de apa
Dilutie insecte zburatoare: 150 ml insecticid la 10L de apa
Remanenta: 60 de zile remanenta

Mod de utilizare:


Acest insecticid se foloseste diluat in apa. Solutia poate fi aplicata fie cu pulverizatoare profesionale (vermurel), fie cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, pe care il clatiti bine in prealabil).

Este un produs cu o eficienta ridicata, ideal in combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari, etc) si taratoare (gandaci, furnici, pureci). Produsul este foarte eficace si pentru deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte (molii, carii, plosnite) aplicandu-se mai ales in zonele  de imbinare si crapaturi. Produsul se poate utiliza cu eficienta ridicata si in dezinsectia locurilor care genereaza insecte, cum sunt platformele de gunoaie menajere (generatoare de muste) sau locurile generatoare de tantari (subsoluri inundate).

Solutia obtinuta este eficienta pana la 60 de zile, acest timp putand creste in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Se poate utiliza in spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate si ocrotirea copilului, spatii industriale, birouri, pe domeniul public, etc.