Spray de deghetare a parbrizelor (DE-ICER 300ml)

12,98 RON cu TVA

Spray de deghetare a parbrizelor (DE-ICER 300ml)

 
 
Denumire produs: DE-ICER

De-Icer se va aplica prin pulverizare pe partea superioara a suprafetei de sticla de la o distanta de 15 - 20 cmp, lasati 1-2 minute dupa care porniti stergatoarele pentru a indeparta rezidurile. Dupa topirea ghetii poate fi inlaturat cu usurinta cu o carpa moale sau cu stergatorul de parbriz. Acest spray dizolva instantaneu gheata formata pe orice suprafata. Utilitatea principala este pentru indepartarea ghetii de pe parbrize geamuri si oglinzi.

Indeparteaza rapid si eficient gheata in 15 secunde chiar si de pe geamurile foarte inghetate. Protejeaza impotriva unei noi inghetari, vizibilitatea este foate buna inainte de incalzirea interiorului masinii. Nu ataca vopseaua, cauciucul si materialele plastice. Nu contine metanol. Are culoare albastra si miros placut de lamaie. Nu contine aox si silicon. Pulverizati pe geamul inghetat de sus in jos si lasati putin sa actioneze. Indepartati gheata topita cu un razuitor de parbriz.
Spray-ul este echipat cu un capac care se poate folosi ca si racleta. Protejeaza contra unui nou inghet si imbunatateste vizibilitatea.

A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu pulverizati produsul pe flacara deschisa sau pe suprafete incinse.
Nu depozitati produsul in spatii cu surse de caldura intensa, sau cu foc deschis.
Evitati fumatul.
Evitati contactul cu ochii sau cu alimentele.
Nu folositi produsul in combinatie cu alti agenti de curatire sau intretinere.
In cazul hipersensibilitatii pielii, folositi manusi de protectie.
Dupa fiecare utilizare spalati-va pe maini.

Continut sub presiune!

Alte informatii:

Dozaj: 300ml

Cod produs: 190013

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005