Spray impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere (750 ml) - PR 68

32,93 RON cu TVA

Spray impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere (750 ml) - PR 68

Descriere:
Acest spray este indeal pentru inlaturarea reptileor din gradina, piscina, casute din lemn, trase, zona de camping etc. Odata ce se da cu aceasta solutie, aceasta va creea ca o bariera protectoare impotriva acestor reptile care ne invadeaza gradinile.

Cum functioneaza:

Acest spray impotriva reptilelor, odata aplicat, creeaza o bariera olfactiva foarte deranjanta pentru reptile in general (serpi, soparle, gustere, etc.) determinandu-le pe acestea sa paraseasca zona tratata. Pulverizarea solutiei sub forma de spray face aplicarea produsului usoara si imediata. Spray-ul impotriva reptilelor se foloseste in toate locurile unde se gasesc reptile: ziduri, pavaje, pereti si suprafete verticale.

Instructiuni de folosire:

Pulverizati uniform spray-ul impotriva reptilelor pe toate suprafetele care se pot curata. Daca nu spalati suprafata tratata, produsul este eficient pentru aproximativ o saptamana. Ploaia si irigatiile pot reduce din eficienta spray-ului. In acest caz, repetati tratamentul. Aplicati produsul doar de 1/2 pe saptamana pana cand acesta se termina.

Sfaturi:

Inainte de aplicarea spray-ului impotriva reptilelor, pe gresie, faianta sau alte suprafete, se recomanda sa probati produsul pe o suprafata mica, pentru a va asigura ca suprafata este compatibila cu acesta.

Compozitie: esenta de camfor si apa.

Atentie: contine ulei de camfor ce poate provoca reactii alergice.

Alte informatii:


Dozaj: 750 ml

Model: PR-68

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005