SUPERDOGCHASER - 12 m

87,08 RON cu TVA

SUPERDOGCHASER - 12 m

Mod de utilizare:


Super Dog Chaser  este un aparat special conceput pentru a tine cainii la distanta prin creearea unui disconfort datorita undelor puternice de ultrasunete. Odata deschis acesta va emite undele pe o frecventa de peste 20.000 Hz prag la care urechea umana nu este afectata. Aparatul va functiona cu o baterie de 9 votli. Aparatul vine cu 3 moduri de operare, fiecare mod de functionare fiind atribuit unui buton situat pe panoul din fata al dispozitivului:


  •  butonul din stanga va actiona doar led-urile frontale, ce vor ramane aprinse atata timp cat aveti degetul apasat pe buton. Poate fi folosit astfel si ca o lanterna in timpul noptii, in masina sau in alte locuri intunecate.
  •  butonul din centru va activa modul LED intermitent + ultrasunete. Undele ultrasonice vor ataca sistemul auditiv al cainelui, iar LED-urile putenice vor amplifica panica animalului, fortandu-l sa se retraga.
  •  butonul din partea dreapta a aparatului functioneaza doar in modul ultrasunete, atata vreme cat este apasat.


Avantaje:

Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi. Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie cu ajutorul led-urilor, iar  ultrasunetele emise il vor obliga sa se retraga.

Poate fi purtat foarte usor, intrucat are greutate si dimensiuni reduse. Deoarece nu foloseste substante toxice si nu prezinta un pericol de electrocutare sau inhalare de otravuri.
Ideal pentru postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 9V

Dimensiuni: 12.1 x 4.5 x 2.4 cm

Greutate: 55 g (fara baterie)

Suprafata acoperita: 12m

Frecventa: 20.000 - 25.000 Hz

Nivel sonor max.: 130 dB

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: Super Dog Chaser

Cod produs: 000015

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005