Dispozitiv electronic impotriva gandacilor si rozatoarelor PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp

120,75 RON cu TVA

Dispozitiv electronic impotriva gandacilor si rozatoarelor PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp

Cum functioneaza:

Dispozitivul foloseste o tehnologie moderna de combinatie a utrasunetelor, a undelor electromagnetice si o lapma flash pentru o eficienta maxima impotriva daunatorilor. Combinatia de ultrasunete si lampa flash este ideala pentru a ataca rozatoarele in momentul in care acestea sunt in afar adaposturilor. Forma si impulsurile generate sunt intr-o continua schimbare pentru a evita obisnuirea rozatoarelor.

Instructiuni de utilizare:

Conectati aparatul la sursa de alimentare 220V. Indicatoarele luminoase (blitz alternativ), indica buna functionare. Se alege una din cele trei moduri. Pentru a obtine efectul maxim permiteti unitatii sa functioneze continuu. Protejati aparatul de apa si de lumina soarelui.

Moduri de operare

 Mod 1( 20 - 36 kHZ): Mutati in jos comutatorul din dreapta - aparatul emite pulsuri electromagnetice si unde ultrasonice de inalta frecventa, acestea nu sunt percepute de oameni si animale.

 Mod 2( 15 - 36 kHZ): Mutati in sus comutatorul din dreapta - aparatul emite ultrasunete si unde electromagnetice cu frecventa redusa, acestea sunt auzite de om si animale. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

Flash lampa: Exista unitati suplimentare intrarii in vigoare impotriva rozatoarelor si a insectelor. Mutati comutatorul din stanga sus pentru a porni lampa flash. Mutati comutatorul stanga jos pentru a opri lampa flash.


Impactul preconizat:

Efectul initial al operatiunii are loc dupa 10-12 zile. In aceasta perioada, veti observa, probabil, ca activitatea a crescut la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta impulsurilor electromagnetice si ultrasunetelor, rozatoarele parasesc adaposturile lor si, ulterior, sediul. Apoi rozatoarele dispar aproape in intregime.

 

ATENTIE

Nu puneti bariere in calea aparatului - aceasta reduce semnificativ efectul.

Prezenta de obiecte moi in camera (tapiterie, covoare, etc.), scade cu 30-50% din eficienta aparatului. In acest caz, este necesar sa se puna inca un alt dispozitiv in camera.

Nu folositi extensie (prelungitor) - acest lucru reduce eficienta dispozitivului.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz

Consum de energie: 7 W

Aria de acoperire: 220 mp

Frecvente de operare: Mod1 = 20 - 36 kHZ

                                Mod 2 = 15 - 36 kHZ

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Bulgaria

Model: PR-500.3
Cod produs: 110003

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005