Distrugator insecte GC 60W (200 mp), semiprofesional

372,37 RON cu TVA

Distrugator insecte GC 60W (200 mp), semiprofesional

Distrugatorul GC60W este fabricat din aluminiu, avand o putere de 60W (3 lampi de 20W fiecare), este prevazut cu o plasa de protectie, pentru evitarea accidentelor.
 
Conceput pentru a atrage si combate insectele care ne fac viata un  calvar. Acestea sunt atrase de lampile cu lumina ultravioleta, iar cand ajung pe grilajul metalic care este traversat de un curent continuu, sunt electrocutate instantaneu.
Este recomandat sa folositi aparatul in spatii deschise precum locuinte, ferme, spitale, birouri, hoteluri si baruri), oriunde exista posibilitatea de alimentare la curent electric. Acest dispozitiv de ultima generatie nu polueaza, nu foloseste chimicale nu degaja substante nocive.

Aparatul poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de minimum 1-1,5 metri de o alta sursa de lumina.

Daca aparatul se utilizeaza in exterior, acesta necesita protejarea in cazul ploilor.

 
Important!
Toate dispozitivele utilizeaza tuburi UV de cea mai inalta calitate, sunt certificate IMQ si respecta cele mai stricte standarde de siguranta si calitate ale Uniunii Europene.

Tuburi UV  gasiti la rubrica noastra de consumabile pe tot parcursul anului.

Media de viata a distrugatorului este de circa 5 ani.

Specificatii tehnice:

  • Arie de actiune: aprox. 200 mp
  • Lampi: 3 x 20 W UV
  • Alimentare: 230V - 50Hz
  • Voltaj grila: 4.500 V
  • Dimensiuni: 67,4 x 32,7 x 11,9 cm
  • Greutate: 4,9 kg
  • Unghi de propagare: 360º

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Model: GC 60

Cod produs: 170002

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

Observatii:

Tantarii sunt cele mai detestate insecte. Sunt sacaitori, zgomotosi si absolut nesuferiti. Tantarii masculi se hranesc in principal cu nectarul florilor. Femelele “ataca” gazda pentru a se hrani cu sangele acesteia, doar astfel fiind capabile sa creeze urmasi.