Pulbere solubila anti daunatori (900 g) - REP 64

204,08 RON cu TVA

Pulbere solubila anti daunatori (900 g) - REP 64

Descriere:


Aceasta solutie este ideala pentru inlaturarea animalelor din zone precum pajisti, gradini si terenuri. Aceasta oulbere este deranjanta pentru animale salbatice cum ar fi iepuri, mistreti, cerbi, caprioare si alte animale in general precum si rozatoare, soareci, veverite si cartite. Cutoa comtine 900 grame a cate 6 pungi de 150 de grame. O punga se dilueaza in 15-30 litri de apa care este suficent pentru a acoperi aproximativ 100 de metri in functie de tipul de infestare a supfrafetei.

Cum functioneaza:

Pulbere solubila care actioneaza pe cale olfactiva, putin perceptibila de oameni, dar foarte deranjanta pentru animale, facandu-le sa perceapa un miros si gust diferit de cel cu care sunt obisnuite. Se foloseste diluata cu apa, in dozele recomandate, pe campuri, gradini, terenuri, si este indicat pentru a preveni scorojirea copacilor si pomilor. Aceasta pulbere este deranjanta pentru multe animale salbatice, cum ar fi: iepuri, mistreti, caprioare si alte animale in general, precum si pentru rozatoare, cum ar fi: soareci, veverite si cartite. Pulberea solubila este deranjanta si pentru pasarile salbatice, care cauzeaza daune culturilor si terenurilor, cum ar fi: fazani, ciori, grauri si vrabii. Pulberea solubila mai este, de asemenea, deranjanta si pentru animalele domestice.

Instructiuni de folosire:

O cantitate de 150 grame se dilueaza in 30 litri de apa. Aceasta solutie obtinuta este suficienta pentur a acoperi circa 100 metri patrati. Daca doriti sa obtineti o eficienta mai mare, diluati 150 grame de pulbere in 15 litri de apa, suficienti pentru a trata 50 metri patrati. Doza maxima pe care puteti s-o diluati in apa nu trebuie niciodata sa depaseasca 150 grame in 7.5 litri. Pulverizati solutia obtinuta direct pe zona pe care doriti s-o protejati, cu ajutorul unui sistem de pulverizare, cu atomizor pulverizator, cu pompe speciale, etc. Se recomanda aplicarea prafului impotriva animalelor pana la disparitia acestora.

Cum se foloseste:

Pentru o diluare mai rapida a prafului impotriva animalelor se recomanda sa-l diluati prima oara in cativa litri de apa calda, mestecand bine deoarece praful nu se dilueaza complet, apoi completati cu apa rece pana la completarea dozei de apa indicata. Ploi repetate si irigari frecvente pot diminua eficienta produsului. Pentru a evita scorojirea copacilor si pomilor se recomanda aplicarea produsului pe langa si la baza arborilor. Praful anti animale nu se amesteca cu alte substante. Inainte de aplicarea tratamentului pe pardoseala si/ sau pereti testati produsul pe o suprafata mica pentru a vedea daca este compatibil sau nu cu aria ce urmeaza a fi tratata. Eventualele reziduri ale produsului pe suprafete dure se pot inlatura prin frecarea acestora cu apa calda.

Compozitie: 88% sulfat de aluminiu si potasiu

Atentionari:

S2 – tineti la distanta produsul de copii;

S13 – tineti la distanta produsul de alimente si bauturi;

S20/21 – nu fumati, nu beti, nu mancati in timp ce aplicati produsul;

S25 – evitati contactul cu ochii;

S29/35 – nu aruncati rezidurile in foc. Nu aruncati produsul decat in conditii de siguranta;

S45 – in caz de ingerare consultati imediat medicul;

S49 – conservati produsul doar in recipientul original.

Alte informatii :

Produs: in Italia

Dozaj : 900gr

Model: REP -64

Cod produs: 920013

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005