Despre noi

Societatea DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL ofera un pachet de servicii foarte amplu in ceea ce priveste lupta impotriva daunatorilor.

S.C. DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL, infiintata de specialist in domeniu, executa lucrari de deratizare, dezinsectie, dezinfectie.Deplasare pe teren a operatorilor  D.D.D. se realizeaza cu ajutorul unor autovehicule: Dacia Logan Van, special echipate pentru acest tip de servicii.

In ceea ce priveste echipamentele din dotare, S.C. DEZINSECTIE SI DERATIZARE  SRL, dispune de pompe Volpi, Solo de 6-10l, compresoare si atomizoare Husqvarna.

Pentru indeplinirea tuturor cerintelor impuse de planurile  de dezinsectie, deratizare si dezinfectie la parametrii maximi, SC DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL dispune de un sistem informativ modern, capabil sa asigure suport rapid pentru decizii la nivel  managerial.

In intreaga  activitate desfasurata de SC DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL  la loc de frunte se situeaza preocuparea privind protectia  vietii si sanatatii personalului beneficiar si al personalului propriu. Acesta se concretizeaza in respectarea cu strictete a metodologiei de lucru, astfel, momelile utilizate pentru deratizare in zonele  publice sunt amplasate  in statii de intoxicare  special, marcate corespunzator pentru a semnala caracterul toxic al acestora. 

In acelasi context al protectiei vietii si sanatatii se inscrie si preocuparea pentru respectarea cu strictete de catre personalul propriu  al normelor de  protectie a muncii si pentru asigurarea in permanenta a echipamentelor de protectie de cea mai buna calitate. Personalul care manipuleaza substantele raticide sau insecticide este dotat cu manusi de protectie si masti de gaze din tifon, precum si halate albe sau bleumarin.

Substantele utilizate in serviciile de dezinsectie sunt ecologice, non-toxice pentru om si animalele de casa, nu pateaza si nu au miros, fiind insotite de aviz sanitar eliberat de Ministerul Sanatatii, declaratie de conformitate si fisa de securitate pentru fiecare produs utilizat.

Pentru ca lucram cu profesionisti suntem o societate elitista in domeniul D.D.D. avand contracte cu nenumarate companii din Bucuresti si din tara, cautand intotdeauna sa ne perfectionam serviciile folosind cele mai bune produse si tehnici existente.