Servicii de dezinsectie

Ce este dezinsectia?

Este un procedeu de distrugere a parazitilor si animalelor purtatoare de boli, pe care nu le dorim pe langa casa noastra. Aici amintim de soareci si sobolani, care in secolul XIII au fost responsabili pentru moartea unei treimi din intreaga populatie a Pamantului, raspandind ciuma in intreaga Europa. Dezinsectia se face cu ajutorul unor substante insecticide, pe care le recomandam a fi aplicate de catre specialisti. Vorbim aici de solutii toxice, ce trebuiesc aplicate in anumite cantitati si cu anumite indicatii, pentru a nu cauza probleme de sanatate familiei dvs. Aceste solutii sunt foarte eficiente impotriva daunatorilor casei cand gradul de infestare este peste mediu. Substantele insecticide folosite sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform Listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana elaborata de  Ministerul Sanatatii.

Cum se face dezinsectia?

Operatiunea de dezinsectie se face prin stropire cu atomizoare pe benzina sau pompe de mana, atat in spatii inchise, cat si in spatii deschise, insistandu-se asupra focarelor de infectie. Aceasta operatiune de dezinsectie se mai poate efectua si cu ajutorul fumigatiilor, substante solide, in care este impregnat insecticidul amestecat cu o substanta pirogena, prin ardere lenta se degaja gazul toxic, fum insecticid de mare eficacitate, insistandu-se asupra posibilelor focare.


 
Servicii complete de dezinsectie:

    dezinsectie case
    dezinsectie scoli
    dezinsectie gradinite
    dezinsectie birouri
    dezinsectie blocuri
    dezinsectie hale
    dezinsectie spitale
    dezinsectie cabinete medicale
    dezinsectie restaurante
    dezinsectie baruri
    dezinsectie cinematografe
    dezinsectie sali de spectacol
    dezinsectie parcuri
    dezinsectie gradini
    dezinsectie spatii verzi

     
Insectele se reproduc intr-un ritm alarmant, si in functie de tip si specie, pot depune milioane de oua zilnic!
Plosnitele de pat sunt in acest caz in topul celor mai grave situatii de infestari. Este o problema ce trebuie tratata foarte serios de la inceput, pentru a evita complicatii ulterioare. Se reproduc incredibil de rapid, si sunt atrase de lemn. Trebuie sa fiti atenti de unde va achizitionati mobila, mai precis, din ce tara provine. Mobila din lemn adusa din tari orientale, cum ar fi India, unde igiena este precara, poate contine larve de plosnita. Odata aduse in casa, acestea se vor inmulti, si isi vor gasi adapost in orice colt ferit de lumina si umed: tocuri de usi, camara, aparatura electrocasnica, etc. Iar in acest caz, gradul de infestare este maxim, si trebuie intervenit profesional si facuta o dezinsectie completa a intregii case. Pe langa clasicele forme de insecticide lichide ce se pulverizeaza sub forma de spray, putem oferi si insecticide sub forma de gel, pentru locurile in care nu se pot aplica cele lichide: aparate electrocasnice, sertare, camari cu alimente, panouri electrice, etc.
 
Avantajul acestei operatiuni este ca picaturile de gel nu se vad, substanta nu pateaza, nu are miros , nu provoaca alergii sau discomfort, iar efectuarea acestui serviciu nu afecteaza activitatea umana in zonele unde are loc dezinsectia. Aveti in vedere ca orice insecta sau rozatoare, aparent inofensiva, poate cauza probleme de sanatate foarte grave sau chiar moartea unei persoane. Cei mai predispusi sunt bineinteles, copiii si batranii, intrucat au un sistem imunitar foarte vulnerabil. Si chiar daca doriti sa va ocupati personal de problema parazitilor din casa dvs., si cautati solutii, insecticide sau spray-uri cereti sfatul echipei nostre. Va stam la dispozitie pentru orice intrebare privitoare la solutiile de combatere a daunatorilor pe care le avem la vanzare in magazinul nostru online. Nu ezitati sa apelati la sfaturile si ajutorul specialistilor nostri pentru problemele cu parazitii ce ar putea aparea in casa dvs.


Tratamente contra daunatorilor
 
Tratamente contra gandacilor si altor insecte taratoare (furnica)
Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida -  consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie ,contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica in stare pulverizata, in strat grosier, sub forma de aerosoli. Tratamentul se efectueaza in doua etape la interval de 14-21 zile.

 Dezinsectie prin aplicare de insecticid sub forma de gel -  consta in aplicarea de picaturi de insecticid sub forma de gel atat in zonele de trecere ale insectelor vizate, cat si in spatiile in care nu pot fi utilizate substantele lichide (aparatura electronica si electrocasnica, panouri electrice, sertare, masini de gatit etc.). Avantajul acestei operatiuni este ca picaturile de gel nu se vad, substanta nu pateaza, nu are miros , nu provoaca alergii sau discomfort, iar efectuarea acestui serviciu nu afecteaza activitatea umana in zonele unde are loc dezinsectia.

Tratamente contra tantarilor si altor insecte zburatoare (musca, molia)

Dezinsectia prin pulverizare solutie lichida -  consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie, contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica in stare pulverizata, in strat grosier, sub forma de aerosoli.